Borrel 17 januari 2020

Borrel 17 januari 2020
25 januari 2020 Daphne Nieuwenhuis

Het bleef nog lang gezellig!

Op vrijdag 17 januari hebben we met elkaar een proost uitgebracht op een succesvol ondernemersjaar. Een gezellige opkomst, waarbij we enthousiast waren over de mooie mix van ondernemers die net gevestigd zijn op Dobbewijk en de reeds “ervaren” ondernemer op Dobbewijk.

Voordat er écht geproost kon worden op een succesvol nieuw ondernemersjaar, namen we onze leden mee in de plannen voor 2020. In 2019 hebben we achter de schermen hard gewerkt om de BIZ plannen uit te voeren en om het contact met de gemeente in stand te houden. De komst van de nieuwe wethouder Paul de Bruijn is tijdens de borrel dan ook zeker niet onderbelicht gebleven. Voor de komende twee maanden staat de uitrol van de collectieve camerabeveiliging op het programma en in het najaar de hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Onze nieuwe wijkagent Wessel Imholz moest helaas verstek laten gaan, maar ondernemers zijn blij met deze nieuwe aanwinst.

Na het ‘officiële’ gedeelte was het uiteraard tijd om het glas te heffen en bleef het nog lang gezellig bij MyLife. We danken onze leden voor hun enthousiasme en vertrouwen en kijken uit naar een productief 2020.

 

Het bestuur

Mark van Rooyen, Coen den Hollander, Jeroen Lammertink en Patricia Hamers