Parkmanagement

 

Parkmanagement op Bedrijventerrein Dobbewijk

Parkmanagement is geen organisatie of een persoon. Parkmanagement is vooral een manier van organiseren. Het is een middel voor ondernemers en gemeenten om samen de kwaliteit van de bedrijventerreinen te verbeteren en te behouden en om collectief voordeel te behalen op het gebied van inkoop en projecten. Ook op bedrijventerrein Dobbewijk is parkmanagement ingezet. Raïssa Koppenol (ParkTrust) is aangetrokken als parkmanager.

Werkgroep “Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen”

Vanuit het parkmanagement is er in 2017 een werkgroep “Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen” opgericht. Deze werkgroep bestaat uit ondernemers van bedrijventerrein Dobbewijk, vertegenwoordigers van de gemeente Voorschoten, politie en brandweer met als doel een schoon, heel en veilig bedrijventerrein volgens het Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen (KVO-B). Op 30 november 2017 is het bedrijventerrein KIWA gecertificeerd.

Incidenten WhatsApp-groep

Op bedrijventerrein Dobbewijk is een nieuw initiatief: een incidenten WhatsApp groep. Ondernemers alarmeren elkaar via de WhatsApp groep bij een incident. Hiermee kunnen potentiële criminelen gevolgd worden en mogelijk sneller door de politie worden opgepakt. Meer weten en aanmelden: WhatsApp groep