Bijeenkomst: Rol van bedrijventerreinen in de energietransitie

Borg het belang van je onderneming binnen de energietransitie

Herken jij het volgende?

  • Lees je ook vaak over ‘dat het energienet vol is’, smart grids of een warmtepomp? Heb je geen tijd om het allemaal zelf uit te vogelen?
  • Wat als jouw bedrijventerrein een coöperatie zou hebben die een laadpark kan realiseren? Zou je daaraan meedoen?
  • Stel dat je een smart grid op je bedrijventerrein hebt, zou je dan meer zonnepanelen nemen als je daarmee meer energie kan leveren aan je buurman?

Stuk voor stuk belangrijke kwesties voor ons. Voor de toekomst van bedrijventerreinen is dit een zaak van het allergrootste belang.

Op 31 mei zijn de mensen bij elkaar in de Leidse regio 071 die hier beslissingen over nemen. Op één avond kun je experts, besluitvormers, ervaringsdeskundigen ontmoeten! Een uitgelezen kans om invloed uit te oefenen, om als ondernemer zélf aan te kaarten wat jouw wensen zijn en alle beperkingen waar je tegenaan loopt.

En… Alle partijen staan open om te horen wat er volgens jou moet gebeuren. Laat de wereld weten welke hobbels wij moeten nemen en hoe wij ertegen aan kijken. Zodat we samen aan de slag kunnen.

Dit is wellicht nog de enige mogelijkheid om als ondernemer input te leveren en het belang van jouw bedrijf te borgen in de collectieve opdracht die de energietransitie met zich meebrengt!

Er is veel energie in dit project gestoken om te zorgen dat de belangen, meningen en obstakels van de individuele ondernemers worden gehoord en meegenomen in verdere stappen in de Leidse regio. Wanneer je nu je stem niet laat horen is het te laat om later in het proces input te leveren.

De bijeenkomst, georganiseerd door Economie071, vindt plaats op:
Woensdagavond 31 mei 2023
Tijd: 17.30 – 20.30 uur
Locatie: PLNT, Leiden

Klik hier om je aan te melden